Vali Corleone blen veture speciale per te dashuren..(Foto)

Personazhi karakteristik nga Gjilani, Vali Corleone nuk e ka kursyer veten kur ka menduar t’i bëjë dhuratë, siç ka thënë ta dashurës së tij. Ai ka prezantuar në faqen e tij në Facebook një fotografi të një veture xhip, që thotë se e ka blerë në Kolumbi. Në të siç e shihni shkruan Princ Valentino Corleone. Ai ka shkruar se ko veturë është dhuratë për të dashurën e tij, që nuk dihet se kush dhe nga është. Ndoshta njëra nga shumë modelet apo politikanët jashtë Kosovës që ka përmendur se ka kontakte me të../globisot/