E paparë: Futbollisti kalon rrethojat dhe rrah tifozin (video)

Futbollisti i skuadrës iraniane, Tabriza, ka kaluar rrethojat dhe është përleshur fizikisht me një tifoz. Ai ishte aq i nevrikosur me fyerjet nga tribunat saqë kaloj rrethojat të larta disa metra dhe vendosi ta zgjidh i vetëm problemin. Bashkëlojtarët e tij, duke e parë përleshjen, kaluan rrethojat dhe tentuan që të ndërhyjnë duke i ndarë ata, megjithëse tifozi u shtri përtokë. (ORAinfo)