Kësaj i thonë të shkosh me dëshirë drejt vdekjes (Video)

Babai i dy fëmijëve në Rusi humbi jetën pasi topi ku kishte hyrë së bashku me një shokun e tij u rrokullis drejt një shkëmbi dhe ra në humnerë. Denis Burakov, 27 vjeç, humbi jetën, ndërsa Vladimir Shcherbov arriti të mbijetojë fatmirësisht. Ata po argëtoheshin në një resort skish në Rusi. Topi ku kishin hyrë të dy u rrokullis poshtë pistës, por më pas devijoi duke shkuar poshtë në humnerë.