A është kjo muzika më e bukur në botë? (Video)

Një grup muzikantësh rus, e mahnitën botën me melodinë e tyre, të cilën e krijojnë thjeshtë duke i rënë akullit me dorë. Këta rusë shumë rastësisht vitin e kaluar, kishin kuptuar se thjeshtë duke i rënë akullit, fitohet një tingull specifik. Ata kanë qentë të mahnitur, se si nga akulli mund të krijohen tinguj aq të pastër dhe kjo ka qenë arsyeja që ata kanë incizuar këtë video.