Big Mama shahet flliqt ne… (Video)

Se këngëtarja Big Mama nuk ka qime në gjuhë të gjithë e dimë. Këtë e kemi vërejtur edhe nëpër emisionet që ajo dikur i drejtonte, apo edhe kur është diku mysafire. Por se ato nuk i bën veç shou dhe se ato llafe janë pjesë e përditshmërisë së saj, shikojeni këtë pjesë ku ajo është viktimë e kamerës së fshehur Video në vijim