Ishte një nga femrat më sesi në botë, ja tani! (Foto)

Nicole Eggert vite më parë ka qenë një ndër femrat më të njohura dhe më seksi në botë, falë pjesëmarrjes në serialin e njohur amerikan Baywatch. Por, nëse e sheh sot 40-vjeçaren, e ka të pamundur që ta njohësh. Që prej lindjes së fëmijëve, ajo i ka humbur komplet linjat e veta dhe është shëndoshur jashtëzakonisht. Dhe, deri më tani nuk ka bërë asgjë për të rifituar pamjen e saj. Përkundrazi, ka qenë e pranishme në një emision, për t’u treguar njerëzve sit ë vishen, në mënyrë që të mos shfaqin difektet e tyre.