Video e pabesueshme! Shikoni lëkundjet e tmerrshme të kullave nga goditja e tërmetit (VIDEO)

Sapo është bërë publike një video e regjistruar në momentin tërmetit tragjikë të Japonisë! Edhe pse nuk mundën të përballonin me sukses goditjen vdekjeprurëse të cunamit, Japonezët dinë të venë firmën e tyre si arkitektët më të mirë në botë! Këtë e vërtetojnë fare mirë me ndërtimet e tyre pasi se vendi i tyre goditet çdo ditë nga të paktën 6-8 tërmete. Në pamjet që do të ndiqni në videon, do të shikoni si si reagojnë kullat e arta në goditet e para të tërmetit shkatërrues të 9.0 ballëve. Madje do dëgjoni dhe pastër tingujt e kërcitjes së kolonave metalike. Për më shumë “mrekulli” arkitekturore në videon që vijon: