Ja, edhe Big Mama me ndryshe

Në suplementet e Tiranës u fol ditë më parë, duke u pasqyruar edhe me foto, natyrisht që me leje dhe dëshirën e këngëtares Big Mama, ku ajo shihej duke iu nënshtruar një liftingu për fytyrë dhe fryrjes së buzëve. E, në fakt, ja ku jua sjellim në këtë foto Big Mamën më ndryshe, ku vihen në pah sidomos buzët e zmadhuara. Kaq shumë duket më ndryshe, saqë disa e kishin komentuar këtë foto, duke pyetur nëse është vërtet këngëtarja Big Mama apo jo/albavipnews/