Nga sot Facebook ndryshon pamjen, ja si duket (FOTO)

Nga sot Facebook do ta ndryshojë pamjen. Bëhet fjalë për ndryshime në faqen parë në të cilën identifikohemi në këtë rrjet social. Do të ketë një filter për fotografitë nga Facebook dhe Instagram, si dhe filter për muzikë i cili na tregon se çfarë janë duke dëgjuar miqtë tuaj.|albtime|