A duket ky fëmijë si Mario Balotelli?

Prindër të sëmurë mund të bëjnë gjëra të çuditshme. Të tillë janë prindërit e këtij fëmije që kanë “pikturuar” fëmijën për ta bërë të duket njësoj si ylli i futbollit Mario Balotelli. Çokollata shihet në të gjithë fytyrën dhe kokën fëmijës ndërsa ka shumë pak gjasa ta ketë kuptuar se çfarë po ndodh me te