Ferguson: Referi i dha të kuq Nanit sepse nuk i dhashë një sakëz

Alex Ferguson, trajneri I Man Utd I cili është I njohur për konsumimin e sakëzave me mint dhe bombonave negro pas humbjes së sontme ndaj Real Madrid-it deklaroi se e gjitha ishte për shkak të një sakëzi. Ferguson për Tv Liria tha : “Para ndeshjes referi turk më kërkoi një sakëz sepse siq tha ai nuk I kishte provuar asnjëherë disa të tillë, por unë nuk kisha sepse I futa të gjithë në gojë nga stresi që kisha.” Alex Ferguson shtoi se nga inati që nuk I dhashë ai ja futi të kuq Nanit, por po ta dija do ia blija një paqetë vetëm të kualifikoheshim. /Llafet.com/