Me ndihmën e gjarpërinjve kap lepurin (VIDEO)

Andrew Ucles nga Australia e rrezikon jetën e vet – madje edhe atëherë kur nuk është nevoja për një gjë të tillë – pasi që kohë më parë, ky person ishte përpjekur të kapte një lepur me ndihmën e gjarpërinjve helmues. Australia, përndryshe, është e njohur si vend me shtazët më të rrezikshme në botë, ku jetojnë një numër i gjarpërinjve shumë helmues. Pasi që i pëlqejnë aventurat, Andrew kishte vendosur të kapte një prej lepujve me dinak në botë – dhe atë në mënyrën më të pazakonshme që ekziston. Ky djalosh, me këtë rast, ka shfrytëzuar dinakërinë – dhe me gjarpër helmues ishte përpjekur të kapte lepurin. Se sa ka pasur ai fat, shikojeni në video-materialin e postuar në vijim. /Dukagjini.com