Sikur Ronaldinho të ishte femër! (VIDEO)

Futbollistja më e mirë në botë, brazilianja Marta ka shënuar një gol fantastik. Por më i mirë se goli ishte driblimi i saj që nga një distancë duket se Ronaldinho po i bënte ato që i dënte Marta. As katër kundërshtaret e saj nuk arritën ta pengonin Martën dhe teknikën e saj duke kujtuar për një moment kohën e artë të Ronaldinhos.