Si në filmat e Hollivudit: Makina fluturon nga rruga (Video)

Ky është momenti i tmerrshëm kur një makinë fluturon në ajër për pak sekonda, në një aksident të tmerrshëm në Rusi. Pamjet, që ngjajnë më shumë me një film të Hollivudit, janë regjistruar nga kamera në bord e një shoferi rus. Makina Volkswagen duket sikur del nga askund dhe fluturon në ajër. Nuk ka të dhëna për shëndetin e shoferit ose pasagjerëve.