Kjo është dashuri: E mbron me trup veturën nga breshëri

Kjo eshte dashuri e paster per makinen. Nje burre ka hypur siper makines se tij dhe e mbron ate nga shiu bresher , duke mos e lene te qendroj siper makines por per ta nxjerrur jashte