A është goli më i bukur në 2013?

Një gol fantastik është shënuar në Kolumbi. Në ndeshjen mes skuadrave Deportivo Quito dhe Alianza Petrolera, futbollisti Fernando Patino ka shënuar gol me një volej të bukur nga largësia. Goditja e Patinos arriti shpejtësinë deri në 120 km në orë. Mediat nga Amerika e Jugut po e vlerësojnë këtë si një nga golat që do te garoj për golin me të bukur të vitit.