E tmershme, ja si peshkohet në Afrikë (Video)

Pjestarët e fisit Dogon nga Mali, shtet në Afrikë, një herë në vit peshkojnë njëkohësisht në ujin e shenjtë të Liqenit Antogo. Ky është një ritual fetar i kësaj zone dhe çdo person që futet në liqen duhet të dalë të paktën me një peshk të kapur në mënyrë që viti të jetë një vit pjellor. Shihni më poshtë një pjesë nga dokumenatri i BBC në lidhje me këtë ceremoni fetare.