Bugaboo’s Perfect, qeni më i bukur në botë

Është cilësuar si qeni më i bukur në botë. Nuk është vetëm pamja e tij mbresëlënëse, por edhe emri. Quhet Bugaboo’s Perfect. Ai u shpall qeni më i bukur në konkursin që zhvillohet çdo vit në Nju Jork. Ai është në qen i racës angleze (Old English Sheepdog), por njihet dhe me emrin Bobtail. Bugaboo’s Perfect dhe rritur nga çifti Colton dhe Heather Johnson. Kjo racë qenesh është e veçantë për qimet e tyre dhe pamjen e butë./Indeksonline/