Dorëheqja e Papa Benediktit XVI u shoqërua me rrufe (video)

Vatikan, 12 shkurt- Pak orë pas dorëheqjes së Papa Benediktit XVI nga posti i Papës së Kishës Katolike, një rrufe goditi bazilikën e kishës Shën Pjetri në Vatikan, njoftuan mediet. Fenomeni u komentua në forma të ndryshme nga besimtarët dhe jobesimtarët. Por, gjithsesi përbën një mrekulli, që do të shënohet në librat e shenjtë.