BMW do të sjellë vogëlushin e mrekullueshëm Z2 (Foto)

Ka shumë njerëz që kanë mbetur të mrekulluar nga BMW Z4, por nuk e përballojnë dot çmimin e saj prej 33.950 eurosh. Por mund të prisni, për të gjithë ju kompania BMW do të sjellë vëllain e vogël të Z4, një vogëlush Z2, që është edhe i bukur, por edhe me muskuj. Për të krijuar makinën e re roadster, ata kanë marrë pak nga Mini e pak nga BMW e serisë 1. Në treg makina do jetë duke nisur nga viti 2015, me dy versione, një me 163 kuaj fuqi dhe një tjetër me 272 kuaj fuqi. Më poshtë gjeni galerinë e makinave të reja që do sjellë BMW së shpejti.